×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-06
Papildināts: Maģistrālā ūdensvada avārija Inčukalnā

Papildināts: 6. septembra plkst. 23.00 ūdenspadeve tika atjaunota, taču 7. septembrī, SIA “Liepājas energomontāža” turpinot rakšanas darbus, maģistrālais ūdensvads atkārtoti bojāts. Aktuālai remontdarbu gaitai var sekot tīmekļa vietnē “Vangažu Avots”.

SIA “Vangažu Avots” informē, ka 6. septembrī SIA “Liepājas energomontāža”, veicot rakšanas darbus Inčukalnā, Saules un Laimes ielu krustojumā, ir bojājusi maģistrālo ūdensvadu, kā rezultātā veidojās noplūde un tika atslēgts ūdens, līdz ar to daļai Inčukalna iedzīvotāju, līdz avārijas novēršanas brīdim, nebūs pieejams ūdens. Nekavējoties tika izsaukts avārijas dienests uzsākti remontdarbi.

Par remontdarbu gaitu tiks ziņots “Vangažu Avots” tīmekļa vietnē, aicinām sekot līdzi izmaiņām.

Vienlaikus uzņēmums informē, ka Inčukalna pamatskolas pagalmā novietota dzeramā ūdens muca.

Uzņēmums atvainojas par sagādātajām neērtībām.


© www.sigulda.lv


Pasākumi