×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-07
Īstenots pasākums “Aizraujoši, jo kopā” Siguldas novada pašvaldības darbiniekiem un darbinieku ģimenēm

Stiprinot pašvaldības kolektīvu, darbinieku labbūtību, kā arī ģimeniskās vērtības, Siguldas novada pašvaldība vasaras izskaņā īstenoja pasākumu “Aizraujoši, jo kopā” darbiniekiem un viņu ģimenēm. Šā gada pavasarī Siguldas novada pašvaldība līdzās vēl 25 darba devējiem ieguva finansējumu 3000 eiro vērtībā, lai ieviestu ģimenēm draudzīgas darba organizācijas prakses un popularizētu ģimenei draudzīgu attieksmi sabiedrībā. Finansējums saņemts Sabiedrības integrācijas fonda īstenotās programmas – grantu konkursa “Ģimenei draudzīga darbavieta” ietvaros.

Darbinieku un ģimeņu dienas laikā pasākuma dalībnieki piedalījās gan individuālās, gan komandas sportiskās aktivitātēs, kā arī darināja kukaiņu mājiņas un pavadīja laiku ar kolēģiem un ģimenēm. Ikviens varēja iesaistīties maskēšanās tīkla Ukrainas karavīriem veidošanā; atbalstot Ukrainas karavīrus, nepieciešamo audumu tīkla darināšanai nodrošināja lietoto apģērbu uzņēmums SIA “R.D.A.”. Bērniem bija iespēja darboties radošajās darbnīcās, spēlēt lielformāta spēles, kā arī pavadīt laiku piepūšamajā atrakcijā. Noslēgumā tika apbalvoti sporta spēļu veiksmīgākie dalībnieki.

Programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” mērķis ir sekmēt tādas darba vides kultūras attīstību Latvijā, kas ir empātiska, cilvēcīga un saprotoša, vienlaikus piedāvājot instrumentus gan esošās darba vides novērtējumam, gan finansiālu palīdzību dažādu atbalsta pasākumu ieviešanā darbiniekiem. Kopš programmas sākuma 2021. gadā, tajā iesaistījušies 205 darba devēji.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi