×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-11
Jauniešiem iespēja pieteikties programmā “Tava ideja, Tavs bizness”

Jauniešu organizācija “The Raccoons” sadarbībā ar Rīgas plānošanas reģionu ir izsludinājuši jaunu pieteikumu Uzņēmejdarbības mentoringa programmā 10.–11. klašu skolēniem un profesionālo pamata un vidējo izglītības iestāžu 1.–2. kursa audzēkņiem.

Programmas ietvaros jaunieši attīstīs drosmi savas uzņēmējdarbības idejas realizēšanai, zināšanas un prasmes caur profesionālu pasniedzēju, mentoru, uzņēmēju sniegtajām tiešsaistes nodarbībām, iepazīsies ar nozares pārstāvjiem, veidos kontaktus un tiks praksē uz sev interesējošiem uzņēmumiem. 

Šis ir otrais cēliens (kopumā plānoti trīs), kurā tiks likts uzsvars uz praktiskāku programmas saturu – kā veidot tīmekļa vietni, kā reģistrēt savu uzņēmumu, kā to prezentēt un tamlīdzīgi.

Plašāka informācija par programmu un pieteikšanos pieejama tīmekļa vietnē www.tavaideja.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi