×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-12
Pasākumā “Esi zinošs, esi drošs!” aktualizēs ar drošību saistītus jautājumus

Ceturtdien, 14. septembrī, Siguldā, stāvlaukumā starp Pils ielu un Krišjāņa Barona ielu no plkst. 10.00 līdz 14.00 notiks pasākums bērniem un jauniešiem “Esi zinošs, esi drošs!”, ko rīko Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Ziemeļu iecirknis sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības un sporta pārvaldi.

Pasākums “Esi zinošs, esi drošs!” Siguldā tiek rīkots jau sesto reizi, ikreiz pulcējot simtiem bērnu, jauniešu, viņu vecāku un citu interesentu. Šis notikums ir īpašs ar to, kādā veidā skolu jaunatnei tiek aktualizēti dažādi ar drošību saistītie jautājumi.

Ceturtdien Siguldā vienuviet pulcēsies Valsts policijas (Pierīgas Ziemeļu iecirknis, hipologi, kinologi, Kriminālistikas pārvalde, Ceļu policija), Valsts policijas koledžas, Valsts robežsardzes, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Inčukalna Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, Siguldas novada Pašvaldības policijas, Zemessardzes, Jaunsardzes centra, Valsts probācijas dienesta, NBS, AS “Sadales tīkls”, AS “Latvijas valsts meži” un Latvijas drošāka interneta centra “Drošs internets” pārstāvji, kas ne tikai iepazīstinās pasākuma dalībniekus ar sava dienesta vai uzņēmuma funkcijām, rādīs paraugdemonstrējumus, atbildēs uz jautājumiem, bet arī ļaus aplūkot ekipējumu un izpētīt dienesta transportlīdzekļus.

Iedzīvotāju ievērībai – pasākuma norises vieta jeb stāvlaukums Pils ielā 14A būs slēgts jau no 13. septembra plkst. 23.00, savukārt Pils iela posmā no Raiņa ielas līdz apļveida krustojumam satiksmei tiks slēgta 14. septembrī no plkst. 9.00. Satiksme tiks atjaunota pēc pasākuma “Esi zinošs, esi drošs!”, tiklīdz teritoriju atbrīvos dienestu transportlīdzeļi.

Lai veicinātu bērnu un jauniešu labbūtību un drošību Siguldas novadā, plānots, ka šoruden operatīvo dienestu pārstāvji viesosies arī citviet novadā.

Foto: E. Semanis

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi