×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-14
Turpinās ideju iesniegšana programmā (ie)dvesma

Jau septīto gadu Siguldas novada pašvaldība, SEB banka un piecas citas Pierīgas pašvaldības īsteno programmu (ie)dvesma, kurā pieteikumus var iesniegt gan strādājoši uzņēmumi, gan vēl neīstenotu biznesa ideju autori. Pieteikšanās norisinās līdz 28. septembrim.

Kopējais grantu apmērs šogad būs līdz 70 tūkstošiem eiro, savukārt maksimālā naudas summa vienam grantam – līdz 10 tūkstošiem eiro. Granta līdzekļi paredzēti saimnieciskiem mērķiem esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei.

Konkursā var piedalīties:

  • pilngadīga fiziska persona, kas plāno veikt saimniecisko darbību pašvaldību – programmas partneru – administratīvajās teritorijās;
  • uzņēmumi, kuri veic saimniecisko darbību pašvaldību – programmas partneru – teritorijās ne ilgāk kā 5 gadus;
  • uzņēmumi, kuros strādā mazāk par 10 darbiniekiem, un kuru iepriekšējā gada apgrozījums nepārsniedz 2 miljonus eiro.

Saņemto pieteikumu atlase notiks trīs kārtās, izvērtējot gan to atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu. Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs uzņēmējdarbības profesionāļi un pašvaldību pārstāvji. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks novembrī.

Programmas nolikums.

Papildu informācija, nepieciešamā dokumentācija pieejama tīmekļa vietnē seb.lv/iedvesma.


© www.sigulda.lv


Pasākumi