×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 16. maijs
Šodien sveicam: Edvīns, Edijs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-14
Pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālisti Siguldā tiekas izglītojošā seminārā par veiksmīgu komunikāciju

Latvijas pašvaldību sabiedrisko attiecību vadītāji un seciālisti 13. septembrī​ viesojās Siguldas novadā. Ikgadējā seminārā, kas šogad notika kultūras centrā “Siguldas devons”, apmeklētāji tikās ar vairākiem jomas ekspertiem, daloties pieredzē, iegūstot jaunas zināšanas un iedvesmu turpmākajam ikdienas darbam.

Pasākumu atklāja Latvijas pašvaldību savienības priekšsēdis Gints Kaminskis un Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājas vietnieks Kristaps Zaļais. Ar pieredzi un ar praktiskiem piemēriem iedvesmai dalījās Siguldas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Zane Leimane un Siguldas novada Attīstības aģentūras Mārketinga nodaļas vadītāja Līga Jansone. Pēc administratīvi teritoriālās reformas nozīmīgs darbs ieguldīts Siguldas novada zīmola izstrādē un ieviešanā, stiprinot arī novada devīzi “Sigulda aizrauj!”. Tāpat Z. Leimane kā sekmīgu pieredzi minēja pašvaldības organizētās diskusijas ar iedzīvotājiem, iesaistot viņus būtisku jautājumu apspriešanā.

Semināru turpināja stratēģijas, komunikācijas, mārketinga un zīmolvedības praktiķis Zigurds Zaķis, kurš klātesošajiem atklāja komunikācijas stratēģijas un stratēģiskās komunikācijas novadu, pilsētu mārketingā galvenos principus un virzienus. Spēka vārdi, liekvārdība, stereotipi valodā – par to semināra laikā pastāstīja valodniece, tulkotāja Aiga Veckalne. Savukārt pārmaiņu arhitekte Anita Gaile seminārā uzsvēra, ka komunikācija ir kā pamats pārmaiņu vadībā, lai sasniegtu vēlamo rezultātu un īstenotu jauno ideju.

Pasākuma noslēgumā semināra dalībnieki viesojās Siguldas pils kvartālā, kur Siguldas Attīstības aģentūras Tūrisma nodaļas vadītāja Kristīne Junkure un Attīstības projektu un uzņēmējdarbības nodaļas vadītāja Kristīne Zaķe pastāstīja par mārketinga risinājumiem kultūras objektos. Pašvaldību sabiedrisko attiecību ekspertiem bija iespēja iepazīties ar vietējiem uzņēmējiem, viņu ražotajām precēm, kā arī apskatīt Siguldas Jauno pili un Livonijas ordeņa pili.

Pašvaldību sadarbības tīkls “Sadarbība ar iedzīvotājiem pašvaldības ietvaros” notika ar projekta “Latvijas pašvaldību sadarbības veicināšana un labas pārvaldības stiprināšana” atbalstu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi