×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-15
Inčukalna Medību pils meklē jaunu nomnieku

Siguldas novada Attīstības aģentūra vēlas atrast labāko un piemērotāko nomnieku izcilajai barona fon Zonberharda 1914. gadā celtajai romantisma stila ēkai, Inčukalna Medību pilij, kas būvēta uz pakalna Gaujas krastos gleznainā meža ielokā.

Neskatoties uz cienījamajiem gadiem, ēka ir labi saglabājusies gan  no ārpuses, gan iekšpuses – labiem mērķiem tā uzreiz izmantojama bez bieza kosmētikas slāņa no ārpuses, bet tomēr parūpējoties par vispārējo veselības stāvokli iekšpusē.

21. septembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 atbrauc, apskati mūsu vienreizējo piedāvājumu! Ikvienu sagaidīs un konsultēs uzņēmējdarbības norišu un teritoriju plānotāji, palīdzot pieņemt lēmumu par skaistās ēkas un tās apkārtnes piemērotību Jūsu aizraujošām biznesa un attīstības idejām, kuras realizējot, šī arhitektūras pērle atdzims par vienreizēju publiski izmantojamu objektu izcilā novadā. Objekts nomā nonodams izsoles kārtībā.

Gaidām novada uzņēmējus Inčukalna Medību pilī “Kārļzemniekos”, Inčukalna pagastā, Siguldas novadā  (kadastra Nr. 80640020127).

Informācija par Medību pils raksturlielumiem un novietojumu:

  • atrodas 1,2 kilometrus no divu Valsts galveno autoceļu A2 un A3 krustojuma;
  • 0,8 kilometrus no Gaujas;
  • pils telpu kopējā iekštelpu platība 933,60 m2;
  • 3 stāvi;
  • ķieģeļu ārsienas;
  • kompleksā ietilpst arī vasaras korpuss 105,80 m2 platībā un pagrabs 63,70 m2.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties, rakstot uz e-pasta adresi uznemejiem@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 22017156.


© www.sigulda.lv


Pasākumi