×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-21
30. septembrī Siguldā koncertēs grupa “Dzelzs vilks”

Viena no jaudīgākajām latviešu rokgrupām “Dzelzs vilks”, atzīmējot vairāk nekā 30 gadus uz skatuves un svinot nesen iznākušo albumu “Jauni”, šoruden dosies līdz šim vērienīgākajā apvienības koncertturnejā “Dzelzs vilks. Jauni 30”. Koncertu sēriju grupa atklās 30. septembrī grupas mītnes pilsētā – Siguldā, pirmoreiz piedāvājot albumu “Jauni” vinila plates formātā.

“Grupas “Dzelzs vilks” trīsdesmito gadu jubileju 2021. gadā svinējām klusāk, jo lielāki pasākumi nevarēja notikt, taču šogad ar grupas jaunāko studijas albumu “Jauni” azotē esam nolēmuši atzīmēt šo jubileju lielākā koncertturnejā, ņemot līdzi spilgtāko “Dzelzs vilka” mūzikas bagāžu un raugoties nākotnē ar jaunu mūziku,” par gaidāmo koncerttūri stāsta mūziķi.

“Dzelzs vilks” jau mazliet vairāk nekā trīs gadu desmitus ir eksplozīva parādība pie Latvijas rokmūzikas debesīm gan grupas skaņu ierakstos, gan uz koncertu skatuvēm. Ar 15 studijas albumiem un septiņām Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvām “Zelta mikrofons” azotē grupa nemainīgi pulcina koncertos visu paaudžu fanus, katrā uzstāšanās reizē noturot klausītājus uz spēcīga rokmūzikas viļņa.

Grupas klasika – dziesmas “Uijā uijā nikni vilki”, “Balerīna”, “Oranži mati”, “Ļauj man tevi” un citas, kā arī jaunākās dziesmas no studijas albuma “Jauni” – topu virsotnes iekarojušās “Ir” un “Tu negaidīji rītu”, kā arī “Tās vēl nav beigas” no populārās spēlfilmas “Klases salidojums”, ir iegulušas ne tikai raidstaciju viļņos, bet arī klausītāju sirdīs.

Grupu “Dzelzs vilks” tālajā 1991. gadā Mālpilī dibinājis tās solists, ģitārists un dziesmu autors Juris Kaukulis, kura balss tembrs, harizmātiskā uzstāšanās maniere un nenogurdināmā enerģija nav sajaucama ne ar vienu citu. Grupas sastāvā šobrīd muzicē arī Kaspars Tobis (sintezatori), Mārcis Judzis (bungas) un Kārlis Alviķis (bass).

Koncertturnejā “Dzelzs vilks. Jauni 30” ar pilnu jaudu izskanēs gan klausītāju iemīļotas kompozīcijas, gan retāk atskaņoti skaņdarbi, gan arī “Dzelzs vilka” jaunākā daiļrade.

Biļešu cena – 18–30 eiro. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi