×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-26
Supe izcīna 2. vietu Nacionālā kausa motokrosā Siguldas posmā

Sestdien, 23. septembrī, Siguldā aizvadīts Latvijas Nacionālā kausa motokrosā šī gada noslēdzošais 7. posms, kurā startēja motokluba “Sigulda Racing Team” sportists Inguss Supe.

Sacensību pirmajā braucienā Inguss izcīnīja 4. vietu, savukārt otrā braucienā – 5.vietu, kas dienas kopvērtējumā Siguldā deva 2. vietu MX85 vecāko grupu klasē. 2023. gada kopvērtējumā Ingum pēc aizvadītiem pieciem posmiem ir 9. vieta ar 363 punktiem. Diemžēl divus Nacionālā kausa posmus Inguss izlaida, kas liedza pacīnīties par pjedestālu arī sezonas kopvērtējumā.

Ar Siguldas sacensību rezultātiem var iepazīties ikviens.

 

Foto: Andris Smilšarājs


© www.sigulda.lv


Pasākumi