×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-26
Aizvadīta Latvijas Orientēšanās nakts 20 pilsētās, tostarp Siguldā

Jau sesto gadu Eiropas sporta nedēļas ietvaros 22. septembrī tika aizvadīts viens no lielākajiem orientēšanās notikumiem, Latvijas Orientēšanās nakts, kas šogad pulcējās vairāk nekā 4700 dalībnieku, no kuriem lielākā daļa Rīgā un 20 Latvijas pilsētās: Daugavpilī, Liepājā, Rīgā, Salaspilī, Siguldā, Talsos, Misā, Pļaviņās, Ogrē, Valmierā, Rēzeknē, Līgatnē, Brocēnos, Tukumā, Bauskā, Jelgavā, Smiltenē, Carnikavā, Madonā un Ropažos. 

Sacensības norisinājās trīs stundas, un iespēja bija startēt ikvienam, gan orientēšanās profesionālim, gan iesācējam vai vienkārši aktīvās atpūtas entuziastam, piedaloties kādā no dalības grupām: OPEN, sieviešu, ģimeņu vai veterānu. Dalība sacensībās bija pilnīgi bez maksas un to rīkoja Latvijas Orientēšanās federācija. Pasākums noslēdzās ar pirmo triju vietu apbalvošanu katrā no dalībnieku grupām.

Dalībnieku atsauksmes ir labas un pozitīvas, daudzi jau gaida nākamo gadu, kad atkal varēs startēt lielajā orientēšanās piedzīvojumā.

Sacensību galvenais tiesnesis: Matīss Ratnieks.


© www.sigulda.lv


Pasākumi