×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-28
Pirmo reizi Siguldas tirgus pievienojas Bērnu un jauniešu literatūras festivālam

Jau ierastajai Lieltirgus dienai, kurā apvienojas Siguldas tirgus un Mūsu Bio tirgus, sestdien, 7. oktobrī, Siguldas tirgus laukumā (Blaumaņa ielā 2), tiek organizēts bērnu un jauniešu grāmatu tirdziņš un maiņa, kā arī priekšālasīšanas akcija.

Šoreiz tirgotāju lomā aicinām iejusties bērnus un jauniešus, ņemot līdzi tirgošanai vai maiņai grāmatas, kas jau izlasītas un kurām var dot otro iespēju, ceļojot pie citiem lasītājiem. Lai pieteiktos uz grāmatu tirdzniecību, interesenti aicināti zvanīt uz tālruņa numuru 29127744.

Arī oktobrī tirgus aicina iegādāties vietējo ražotāju pārtiku un bioloģisko zemnieku saimniecību produktus. Iepriecināt sevi un tuvos ar dabīgiem un ikdienas uzturā nepieciešamajiem produktiem – sezonāliem dārzeņiem, sviestu, bio medu, kazas un govs sieriem, lauku krāsnī ceptu maizi,  meža veltēm, kūkām un citiem gardumiem. Mūsu bio tirgus sastāvā vairāki amatnieki un pirmo reizi mūzikas instrumenti no “Pigoru darbnīca”.

No plkst. 10.00 līdz 14.00 daiļrunātājiem tiks dots mikrofons un būs iespēja lasīt savu mīļākās grāmatas fragmentu vai pašu sacerētu daiļdarbu, savukārt mūsu drauga “Ezītis miglā” teltī darbosies lasītava un grāmatu maiņas punkts.

Plkst. 12.00 tirgus laukumu ierībinās vietējie dejotāji no bērnu deju kolektīva “Vizbulīte” ar tautiskiem deju soļiem. Bet lai pasākums veiksmīgi izskanētu, izmantosim LEADER projektā “Mūsu Bio tirgus aktivitātes kopienas stiprināšanai” iegādāto skaņu sistēmu un telti, un Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas tirgus un Mūsu Bio tirgus

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi