×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-28
Pašvaldībā darba dienu iesāk ar rīta rosmi

Eiropas Sporta nedēļā ar aicinājumu #piecelies aktīvi iesaistās Siguldas novads, lai kopīgi atgādinātu viens otram, ka fiziskās aktivitātes ikdienā ir ne tikai nepieciešamas, bet arī primāri svarīgas, lai rūpētos par savu fizisko un garīgo veselību. Ceturtdienas rītu Siguldas novada pašvaldības darbinieki iesāka ar kopīgu rīta rosmi.

Rīta rosme ir atslēgas vārds enerģijai un labai veselībai. Ar šo iniciatīvu Siguldas novada pašvaldība iedvesmo arī citus iesākt dienu ar fiziskām aktivitātēm. Tāds ir arī viens no Eiropas Sporta nedēļas mērķiem – ar sportu un regulārām fiziskajām aktivitātēm sekmēt iedzīvotāju dzīves kvalitāti.

Šonedēļ izglītības iestādēs norisinājās Sporta diena. Savukārt sestdien, 30. septembrī, visā Siguldas novadā norisināsies Veselības diena un Siguldas Sporta centrā –  “Nakts peldējums 2023”. Siguldas iedzīvotājiem un to viesiem būs iespēja ne vien izbaudīt patīkamu peldi pozitīvas dzīvās mūzikas un apgaismojuma pavadījumā, bet arī izaicināt sevi pusstundas peldējumā.

Plašāka informācija par “Nakts peldējumu”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi