×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-03
Raganā un Lēdurgā norisinās autoceļu atjaunošanas darbi

Raganā uz autoceļa “6831 Putniņi–Staņģi” notiek ceļa asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi (apauguma noņemšana, asfaltbetona seguma ieklāšana un nomaļu izbūve), savukārt Lēdurgā notiek Rūpniecības ielas seguma atjaunošana – apauguma noņemšana, asfaltbetona seguma ieklāšana un nomaļu izbūve.

Autoceļa “6831 Putniņi–Staņģi”  projekta izmaksas: pašvaldības finansējums – 33 105,91 eiro; valsts budžeta aizdevums – 187 597 eiro. Investīciju projekta kopējās izmaksas – 220 702,91 eiro.

Rūpniecības ielas seguma atjaunošanas projekta izmaksas: pašvaldības finansējums – 10 553,16 eiro; valsts budžeta aizdevums – 59 796 eiro. Investīciju projekta kopējās izmaksas – 70 349,16 eiro. Būvdarbus veic SIA "Limbažu ceļi". 

Investīciju projekts Raganā un Lēdurgā tiks īstenots līdz šā gada beigām. 


© www.sigulda.lv


Pasākumi