×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 16. maijs
Šodien sveicam: Edvīns, Edijs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-11
Aicinām atbalstīt Siguldas novadu kā ģimenei draudzīgāko pašvaldību

Līdz 9. novembrim norisināsies iedzīvotāju balsojums Sabiedrības integrācijas fonda organizētajā konkursā “Ģimenei draudzīga pašvaldība”, kurā piedalās arī Siguldas novada pašvaldība. Aicinām novadniekus piedalīties balsošanā un novērtēt pašvaldības sniegtos pakalpojumus ģimenēm.

Balsošana norisinās tīmekļa vietnē www.vietagimenei.lv. Balsot iespējams katru dienu, no viena interneta pārlūka dienā iespējams nobalsot vienu reizi.

Iedzīvotāju paustie viedokļi tiks nodoti pašvaldībām, kā arī izmantoti konkursa norises gaitā. Šobrīd iedzīvotāji var iepazīties ar pašvaldību sniegto informāciju par ģimenēm pieejamajiem pakalpojumiem, pabalstiem un cita veida atbalstu, kā arī var savstarpēji salīdzināt vairāku pašvaldību piedāvājumus šeit.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldība Sabiedrības integrācijas fonda organizētajā konkursā “Ģimenei draudzīga pašvaldība 2022” saņēma nomināciju “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” Rīgas plānošanas reģionā un naudas balvu – 20 tūkstošus eiro – ģimenēm draudzīgas iniciatīvas īstenošanai. Šā gada pavasarī par iegūtās naudas balvas izlietojumu veikta iedzīvotāju aptauja, kurā nobalsots, ka vispiemērotākā vieta jaunas bērnu atpūtas zonas izveidei ir Mergupes dabas taka. Patlaban noslēdzas iepirkuma procedūra par rotaļu elementu izgatavošanu un izvietošanu; darbus paredzēts pabeigt līdz šā gada beigām.

Konkurss “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” (turpmāk – konkurss) norisinās jau kopš 2017. gada, un tā mērķis ir izcelt labākos piemērus un veidus, kā pašvaldības rūpējas par ģimenēm, veicinot arī iedzīvotāju iesaisti sev svarīgu jautājumu risināšanā. Vienlaikus konkurss veido vidi pašvaldību draudzīgai sāncensībai, tādējādi mudinot tās attīstīt aizvien plašāku un pieejamāku ģimenēm paredzēto pakalpojumu klāstu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi