×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-12
Bezmaksas futbola nodarbības meitenēm Siguldā, Mālpilī, Raganā un Inčukalnā

Latvijas Futbola federācija (LFF) iesaistījusies Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) un Volta Disneja studijas kopīgajā programmā “Playmakers”, kas ar bērnu vidū iemīļotu multiplikācijas filmu varoņu palīdzību vairos meiteņu izpratni par regulāru fizisku aktivitāšu un futbola pievilcību. Pateicoties FK “Sigulda”, šoruden bezmaksas nodarbībās būs iespēja piedalīties meitenēm Siguldā, Mālpilī, Raganā un Inčukalnā.

Bezmaksas sporta aktivitāte, kas nelīdzinās nevienai citai. Tā sniedz 5­–9 gadus vecām meitenēm jautru un drošu ievadu futbola spēles apguvei caur kustību, rotaļām un Disneja stāsta burvību. Astoņās rudens nodarbībās atkal meitenēm būs iespēja iejusties multfilmas “Moana” galveno varoņu un viņu draugu lomās.

Piereģistrēties nodarbībām var tiešsaistē vai, zvanot uz tālruņa numuru  26673208. Treniņus plānots uzsākt no 22. oktobra.

Atšķirībā no tradicionālajām futbola treniņu programmām “Playmakers” treniņu sesijas sekos stāstiem no plaši mīlētajām Disneja studijas multiplikācijas filmām. Ar šo varoņu un futbola elementu palīdzību programmā iesaistītie treneri palīdzēs meitenēm izdzīvot filmu notikumus kustību, komandas darba un iztēles veidā. “Playmakers” pirmajās nodarbībās uzsvars tiek likts uz pārliecības radīšanu meiteņu kustībās, iedrošinot uz iztēles un izdomas izmantošanu, kā arī komunikāciju ar vienaudzēm. Vēlākās nodarbības iepazīstina meitenes ar futbola pamatelementiem.

Atgādinām, ka FK “Sigulda” sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju šī projektā ietvaros piedāvā 16 bezmaksas futbola nodarbības (astoņas pavasarī un astoņas rudenī). Pavasara sesija Siguldas novadā norisinājās veiksmīgi, nodarbībās pulcinot ap 60 meitenēm, tagad pienācis laiks rudens sesijai.


© www.sigulda.lv


Pasākumi