×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-13
Bez maksas pieejamas telpas brīvā laika pavadīšanai un savu iniciatīvu īstenošanai

Lai atbalstītu un stiprinātu vietējās kopienas Siguldas novadā un veicinātu vietējo iedzīvotāju pašorganizēšanos sabiedriskās dzīves un brīvā laika pavadīšanas iniciatīvām, Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests piedāvā novada iedzīvotājiem, nevalstiskām organizācijām un iniciatīvu grupām bezmaksas telpas Sunīšos, Gaujā un Siguldā, dienas centrā “Iespēju māja”.

Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta kopienu speciāliste Aira Jēkabsone informē, ka iedzīvotājiem ir pieejams arī tehniskais un organizatoriskais atbalsts dažādu pasākumu un iniciatīvu īstenošanai. Tāpat centros noteiktos laikos ir pieejamas pašvaldības Sociālā dienesta darbinieka konsultācijas un higiēnas pakalpojumi. Higiēnas pakalpojumus var saņemt ar Sociālā dienesta izziņu.

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus būt aktīviem, iesaistīties savas sabiedriskās dzīves organizēšanā un brīvā laika pavadīšanā, izmantojot pieejamās telpas, kā arī tehnisko un organizatorisko atbalstu.

Lai vienotos par telpu izmantošanu savas idejas, iniciatīvas vai pasākuma organizēšanai, kā arī, lai uzzinātu vairāk par pieejamām aktivitātēm kopienas un dienas centros, interesenti aicināti sazināties ar kopienas speciālistu, rakstot uz e-pasta adresi  aira.jekabsone@sigulda.lv.

Kopienu centru adreses:

  • Sunīšu Kopienas centrs – Klusā iela 6, Sunīši, Krimuldas pagasts, Siguldas novads. Aktuālajiem pasākumiem un notikumiem Kopienas centrā var sekot līdzi Facebook;
  • dienas centrs “Gauja” – Centra iela 6, Gauja, Inčukalna pagasts, Siguldas novads;
  • dienas centrs “Iespēju māja” – Rīgas iela 1, Sigulda, Siguldas novads.

© www.sigulda.lv


Pasākumi