×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-16
Konkursa “Sējējs 2023” laureāts – Krimuldas pagasta zemnieku saimniecība

Piektdien, 13. oktobrī, apbalvošanas ceremonijā Rīgā pasludināti Zemkopības ministrijas konkursa “Sējējs 2023” laureāti un veicināšanas balvu ieguvēji. Konkursa nominācijas “Ģimene lauku sētā” laureāts mūsu novada saimniecība –  Krimuldas pagasta zemnieku saimniecība “Zutiņi 1”.

Zemkopības ministrs Armands Krauze: “Ikviens Sējēja laureāts ir sējis un pļāvis, ticējis un strādājis savos laukos, sētās, saimniecībās, uzņēmumos un skolās. Bet ne tikai tur. Ikviens no “Sējēja” laureātiem ir sējis tālāk – Latvijā. Latvijas labāko lauku saimnieku un uzņēmēju sētais laiž dziļas saknes, briedina vārpas un dara mūsu valsti krietnāku un stiprāku. No viņu snieguma mēs visi varam mācīties – ikvienā jomā, ikvienā profesijā, ikvienā amatā. Mēs visi darām kopīgu darbu, mūsu sniegums rada mūsu valsti.”

Konkursa laureāti saņēma Gada balvu “Sējējs” (bronzas statuja), diplomu un naudas balvu. Apbalvoti arī veicināšanas balvu saņēmēji. Konkursa “Sējējs” apbalvojumu pasniegšana kļuvusi par Latvijas labāko lauksaimnieku nozīmīgāko godināšanas pasākumu, bet laureāta nosaukums “Sējējs” – par priekšzīmīga darba apliecinājuma zīmi. Šogad konkursam apaļa jubileja – tas notika jau 30. reizi. Plašāka informācija par konkursu pieejama tīmekļa vietnē www.sejejs.lv.

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi