×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-18
Aicinām piedalīties aptaujā par pirotehnikas izstrādājumu izmantošanas ierobežojumiem Siguldas novadā

Ņemot vērā jaunā Pašvaldību likuma prasības, Siguldas novada pašvaldībai ir nepieciešams aktualizēt un no jauna apstiprināt Siguldas novada pašvaldības domes saistošos noteikumus par pirotehnikas izmantošanu novada teritorijā. Ir izstrādāts saistošo noteikumu “Par uguņošanas ierīču izmantošanas ierobežojumiem Siguldas novadā” projekts, kurā saglabāti ierobežojumi pirotehnikas izmantošanai, izņemot laika periodu no 31. decembra plkst. 23.30 līdz 1. janvāra plkst. 00.30, Siguldas pilsētā un Siguldas novada ciemu teritorijās. Projekts sagatavots, ņemot vērā iepriekšējā gadā veiktās aptaujas rezultātus, kā arī bijis nodots sabiedrības viedokļa noskaidrošanai.

Pret pirotehnikas izstrādājumu izmantošanas ierobežojumiem iebilst daži pirotehnikas nozares pārstāvji. Lai aktualizētu sabiedrības viedokli, pašvaldība ir izstrādājusi jaunu aptauju, kurā iedzīvotāji lūgti paust viedokli par aizliegumu izmantot uguņošanas ierīces. Mums ir svarīgs iedzīvotāja viedoklis, tādēļ aicinām piedalīties aptaujā.

Lai pieņemtu atbilstošo saistošo noteikumu redakciju, pašvaldība lūdz Siguldas novadā deklarētos, pilngadīgos iedzīvotājus līdz 5. novembrim izteikt savu viedokli par turpmākajiem uguņošanas ierīču izmantošanas ierobežojumiem Siguldas novadā. Aptauju var aizpildīt pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, sadaļā “Citi”, kā arī pašvaldības klientu apkalpošanas centros.

Papildu informācija par uguņošanas ierīcēm pieejama šeit. Saistošo noteikumu projekts “Par uguņošanas ierīču izmantošanas ierobežojumiem Siguldas novadā” un tā paskaidrojumu raksts lasāms šeit.

Atgādinām, ka jaunā saistošo noteikumu redakcija ietver ierobežojumu izmantot uguņošanas ierīces (F2, F3 un F4 kategorijas).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi