×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-19
Pasniedzot “Gada balvu izglītībā”, cildinās novada pedagogus un izglītības nozares darbiniekus

Lai godinātu Siguldas novada pedagogus, izglītības nozares darbiniekus un organizācijas, 27. oktobrī plkst. 18.00 kultūras centrā “Siguldas devons” notiks Siguldas novada “Gada balvas izglītībā” apbalvošanas ceremonija, uz kuru aicināti izglītības iestāžu darbinieki un ikviens novadnieks.

Pretendentus “Gada balvai izglītībā” par sasniegumiem 2022./2023. mācību gadā varēja pieteikt ikviens novadnieks, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu. Tika saņemti 163 pieteikumi, kuros “Gada balvai izglītībā” izvirzīja 76 pretendentus 13 nominācijās no gandrīz visām Siguldas novada izglītības iestādēm.

Balvas nominācijās saņems:

Gada balva pirmsskolas izglītībā – par teicamu, mērķtiecīgu un profesionālu darbu un īpašiem sasniegumiem pirmsskolas izglītībā:

  • Agija Makare –Siguldas novada Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” pirmsskolas izglītības skolotāja;
  • Elita Rence – Siguldas novada Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Pasaciņa” pirmsskolas izglītības skolotāja;
  • Vita Segliņa – Inčukalna pirmsskolas izglītības iestādes “Minka” pirmsskolas izglītības skolotāja;
  • Sandra Baduna – Allažu pamatskolas pirmskolas grupas pirmsskolas izglītības skolotāja.

Gada balva atbalstam bērnu uzraudzībai un izglītošanai – par teicamu, mērķtiecīgu un profesionālu darbu bērnu uzraudzības un izglītošanas nodrošināšanā:

  • Gunita Nagle – bērnu uzraudzības pakalpojumu sniedzēja.

Gada balva par darbu ar skolēniem sākumskolas posmā (1.–6. klase) – par teicamu, mērķtiecīgu, profesionālu darbu, īpašiem sasniegumiem un ieguldījumu skolēnu izaugsmes un attīstības veicināšanā:

  • Valentīna Voiciša – Laurenču sākumskolas pedagoģe;
  • Jana Zegrja – Mālpils vidusskolas pedagoģe;
  • Ineta Stepanova – Siguldas pilsētas vidusskolas pedagoģe.

Gada balva par darbu ar skolēniem no 7. līdz 12. klasei – par teicamu, mērķtiecīgu, profesionālu darbu, īpašiem sasniegumiem un ieguldījumu skolēnu izaugsmes un attīstības veicināšanā:

  • Egita Gaigalniece –Siguldas pilsētas vidusskolas pedagoģe;
  • Indra Upīte-Dambīte – Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagoģe;
  • Inga Cielēna – Krimuldas vidusskolas pedagoģe.

Gada balva profesionālās ievirzes, interešu un neformālajā izglītībā – par īpašiem sasniegumiem profesionālās ievirzes, interešu un neformālās izglītības īstenošanā; par ieguldījumu Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku procesa nodrošināšanā, popularizēšanā un tradīciju tālāknodošanā; par aktīvu un mērķtiecīgu darbu ar novada jauniešiem:

  • Māra Gaile-Dišereite – Mālpils vidusskolas pedagoģe;
  • Dace Andersone – Siguldas Mākslu skolas “Baltais Flīģelis” pedagoģe.

Gada balva mūžizglītībā – par nozīmīgu ieguldījumu mūžizglītības projekta īstenošanā:

  • biedrība “Smailes”.

Gada veiksmīgākā debija – par veiksmīgu debiju izglītības nozarē:

  • Pēteris Kaļva – Allažu pamatskolas pedagogs;
  • Anrijs Grinbergs – Siguldas Mākslu skolas “Baltais Flīģelis” pedagogs.

Gada inovācija izglītībā – par novatorisku pieeju lasīšanas veicināšanas procesiem un nozīmīgu ieguldījumu literatūras popularizēšanā:

  • Dace Krecere-Vule – kultūras centrs “Siguldas devons” projektu vadītāja.

Gada balva izglītības procesa atbalstam – par profesionālu, mērķtiecīgu darbu un atbalstu izglītojamo attīstībai; izglītojamajiem draudzīgas vides radīšanu un uzturēšanu:

  • Inita Saulīte – Mores pamatskolas pedagoģe.

Gada balva par izcilību – par augstiem pedagoģiskā darba rezultātiem, skolēnu sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos; par mūsdienīgu izglītības darba organizāciju:

  • Ilze Zīriņa-Eglīte –Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagoģe;
  • Siguldas 1. pamatskolas kolektīvs.

Izglītības mecenāts – par materiālu atbalstu Siguldas novada izglītības nozarei:

  • Gunārs Dzenis – SIA “Kokpārstrāde 98” vadītājs.

Žūrijas specbalva – par mērķtiecīgu, nesavtīgu un profesionālu darbu Laurenču sākumskolā:

  • Vanesa Zaļā – Laurenču sākumskolas direktora pienākumu izpildītāja.

Par mūža ieguldījumu izglītībā – par ilggadēju un nozīmīgu ieguldījumu izglītības attīstībā:

  • Rita Erdmane – ilggadēja Krimuldas vidusskolas pedagoģe, direktore;
  • Valters Mačs – ilggadējs Siguldas 1. pamatskolas direktors.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi