×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-23
Novada jaunieši studē ar Vītolu fonda administrētajām stipendijām

Jauno mācību gadu ar Vītolu fonda administrētajām stipendijām Latvijas augstskolās uzsāka 860 studenti, tostarp deviņi jaunieši no Siguldas novada. No visiem aptuveni puse – pirmkursnieki, bet pārējie esošie stipendiāti, kuri studijas turpinās, saņemot fonda administrēto stipendiju atbalstu. Pateicoties vairāk nekā 200 ziedotājiem no visas pasaules – Latvijas, Austrālijas, ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Venecuēlas, Horvātijas un Zviedrijas, gada laikā stipendijās būs iespējams izmaksāt aptuveni 1,7 miljonus eiro.

2023./2024. mācību gadā ziedotāju stipendijas no Siguldas novada saņem deviņi jaunieši:

Krišjānis Gercāns (Ilonas Mažeikas piemiņas stipendija), Sanda Liene Celmiņa (Veltas Skultānes piemiņas stipendija), Andris Freibergs (Puteņu ģimenes stipendija), Enija Vilenfelde (Mirdzas un Zelmas Lūsis piemiņas stipendija), Henrijs Hablovs (Edvīna Peniķa piemiņas stipendija), Ingus Roberts Valheims (SIA “Kurekss” stipendija), Linda Evelīna Valheima un Elizabete Šķute (Anonīmās Austrālijas ziedotājas piemiņas stipendija), Anastasija Filatova (Asjas un Berndta Everts piemiņas stipendija).

Pieteikšanās Vītolu fonda administrētajām stipendijām nākamajam studiju gadam sāksies 2024. gada 1. februārī un turpināsies līdz 1. martam. Papildu informācija www.vitolufonds.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi