×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-25
Siguldas 1. pamatskolā sāk īstenot jaunu “Erasmus+” projektu

2023./2024. mācību gadā Siguldas 1. pamatskolā tiek īstenots “Erasmus+” projekts “Iekļaujošā izglītība un digitālās inovācijas: pamats nākotnei”. Projekta ietvaros astoņi pedagogi piedalīsies tālākizglītības kursos.

No 1. līdz 8. oktobrim divas Siguldas 1. pamatskolas skolotājas – Ilze Mārtinsone un Evita Kulpe – apmeklēja tālākizglītības kursus “Foto un video veidošana klasēs: multimediju izglītojošais spēks”, kas notika Spānijas pilsētā Barselonā. Kursu laikā skolotājas piedalījās aktivitātēs, apgūstot dažādas foto un video apstrādes programmas un attīstot prasmes tās pielietot. Kursos piedalījās 10 skolotāji no Latvijas, Igaunijas un Bulgārijas, tādējādi dodot iespēju iepazīties ar citu valstu pedagogiem, dalīties ar tiem pieredzē un kopīgi diskutēt par jautājumiem saistītiem ar izglītību savās skolās un valstīs. Kursu dalībniekiem arī bija iespēja iepazīt Spānijas kultūru – apmeklēt Katalonijas Nacionālo Mākslas muzeju un redzēt arhitekta Antonio Gaudi projektētās celtnes.

Nākotnē tiek plānots ne tikai pielietot zināšanas un prasmes savā darbā, bet arī tās nodot Siguldas 1. pamatskolas skolotājiem, organizējot nodarbības, kā arī dalīties pieredzē arī novada metodisko jomu grupās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi