×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-26
SK “Super Nova” komanda izcīna uzvaru Vidzemes jaunatnes festivālā futbolā

24. oktobrī aizvadīts fināls Vidzemes jaunatnes festivālā futbolā 2012. gadā dzimušiem zēniem, kurā piedalījās astoņas labākās Vidzemes komandas, tai skaitā sporta klubs “Super Nova” no Siguldas novada, izcīnot pārliecinošu uzvaru fināla sacensībās.

Futbola komandas “Super Nova” spēlētāji – Māris Dancis, Ernests Langenfelds, Jānis Turlajs (turnīra vērtīgākais spēlētājs), Krišs Gaiduks, Rodrigo Ozols, Ričards Ķeruss, Matīss Fībigss, Miķelis Markvarts, Kārlis Kalniņš, Ričards Penka, Everts Osis, Reinis Bērziņš. Komanda finālā izspēlēja kopumā piecas spēles, un visās spēlēs ieguva uzvaru. Komandas treneris – Agris Lelis.

Sporta kluba “Super Nova” vadība izsaka pateicību jaunajiem futbolistiem par cītīgu darbu un atdevi treniņos, kā arī zēnu vecākiem par atbalstu komandai!

Vidzemes jaunatnes festivāla fināls futbolā norisinājās Ogrē. Sacensībās piedalījās  astoņas komandas no Vidzemes: Ogres NSC, FCREAL PRO/BSSC Ikšķile, futbola skola “Garkalne”, Valmieras FC/VSS, FK Smiltene/BJSS, FC Gauja, Madonas BJSS, sporta klubs “Super Nova” no Siguldas novada. Sacensībās 2. vietu izcīnīja Ogres NSC, bet 3 vietu ieguva FC REAL PRO/BSSC Ikšķile.


© www.sigulda.lv


Pasākumi