×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-30
Pašvaldība bez atlīdzības nodod transportlīdzekli Lēdurgas BUB

Siguldas novada pašvaldības domes sēdē nolemts pašvaldībai piederošo kustamo mantu, 1988. izlaiduma gada transportlīdzekli “GAZ 53”, bez atlīdzības nodot sabiedriskā labuma organizācijas – Lēdurgas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības īpašumā.

Lēdurgas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība ikdienā sadarbojas ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, organizē brīvprātīgo ugunsdzēsēju komandu darbību ugunsgrēku dzēšanas un glābšanas darbos, veic profilaktiskos un organizatoriskos pasākumus ugunsgrēku un nelaimes gadījumu novēršanai sabiedriskajās ēkās, ražotnēs un dzīvojamā sektorā. Tāpat arī biedrība organizē apmācības un praktisko iemaņu pilnveidošanu brīvprātīgo ugunsdzēsēju komandām.

Ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta 2009. gada 13. maija rīkojumu Nr. 594 “Par transportlīdzekļu atsavināšanu” transportlīdzeklis “GAZ 53” tika nodots Limbažu rajona Lēdurgas pagasta padomei pašvaldības funkciju nodrošināšanai. 2009. gada administratīvi teritoriālās reformas rezultātā, likvidējot rajonu padomes, bet pilsētas, to lauku teritorijas un pagastus apvienojot novados, apvienojot Lēdurgas pagastu un Krimuldas pagastu, tika izveidots Krimuldas novads. 2021. gada administratīvi teritoriālās reformas rezultātā Krimuldas novadu iekļāva Siguldas novadā.

Teritorija, kurai vēsturiski Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests nodeva Transportlīdzekli funkciju veikšanai, ir Lēdurgas pagasts. Pašvaldībai piederošo transportlīdzekli Lēdurgas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība izmanto jau līdz šim.


© www.sigulda.lv


Pasākumi