×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-31
Siguldas skeletonistiem augsti sasniegumi sacensībās Norvēģijā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Norvēģijā, Lillehammeres trasē notika šīs sezonas pirmās “Omega” Jauniešu seriāla sacensības skeletonā un monobobslejā. Tajās ar ļoti labiem rezultātiem startēja Latvijas jaunie sportisti, tostarp audzēkņi no Siguldas Skeletona akadēmijas – Zelta medaļu izcīnīja Siguldas novadnieks Dāvis Valdovskis, 2. vieta Martai Andžānei, bet 3. vieta Emīlam Indriksonam. Dārta Neimane ierindojās 4. vietā.

Puišu konkurencē Dāvis Valdovskis bija labākais abos sacensību braucienos, par 0,60 sekundēm apsteidzot vācieti Vincentu Rosenbergu. Bronzas godalgu ieguva Emīls Indriksons, kurš abos braucienos bija labākais startā un līderību saglabāja līdz priekšpēdējam starpfinišam. Sacensībās piedalījās kopumā 20 jaunie sportisti.

16 dalībnieču konkurencē novadniece Marta Andžāne izcīnīja 2. vietu, tikai par sešām simtdaļām zaudējot vācietei Marijai Angererai. Savukārt Siguldas sportistei Dārtai Nemainei 4. vieta, tikai septiņas simtdaļas zaudējot trešajā vietā esošajai spānietei Klārai Aznarai. Novadniece Laura Lēģere ieņēma 11. vietu.

Tikmēr monobobslejā 13 gadus vecā Amēlija Kotāne no Latvijas izcīnīja otro vietu. Par uzvarētāju kļuva dāniete Māja Voigta, bet trijnieku noslēdza Emīlija Bredlija. Jāpiebilst, šis ir gados jaunākais goda pjedestāls IBSF (Starptautiskā bobsleja un skeletona federācija) vēsturē. Puišu konkurencē labākais monobobslejā bija Florins Diču Mihais no Rumānijas.

Lepojamies ar jauno skeletona sportistu panākumiem!


© www.sigulda.lv


Pasākumi