×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-10-31
Veselīga uztura meistarklases Mālpilī

Biedrība “Mālpils Tautskola” turpina īstenot projektu “Veselīga uztura meistarklases un lekcijas”, ko atbalstījusi Siguldas novada pašvaldība pieaugušo mūžizglītības projektu programmā.

Nākamās divas meistarklases notiks 4. novembrī plkst. 11.00 un 15.00. Tēma “Garšvielas kulinārijā”. Dalībnieki iepazīs garšvielu aromātus, pielietojumu un kombinēšanu. Teorētiskajā daļā tiks izpētītas garšvielas, kas piedod ēdienam izcilu garšu. Tas būs komplekts, ar kuru ikviens jau spēs būt šefpavārs savās mājās. Praktiskajā daļā tiks gatavoti cepti kartupeļi trīs dažādos stilos un ķirbju krēmzupu ar piecu variantu garšām. Katras nodarbības ilgums – no 3 līdz 4 stundām.

Meistarklases vadīs Dita Lase – pavārgrāmatu autore, kulinārijas kursu vadītāja ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi, vegus.lv bloga autore.


© www.sigulda.lv


Pasākumi