×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-02
Turpinās sagrābto lapu nodošanas akcija

Atbalstot iedzīvotājus, kas kopj savam īpašumam piegulošās publiskā lietošanā esošās teritorijas, Siguldas novada pašvaldība novembrī rīkos akciju, kuras laikā bez maksas varēs nodot sagrābtās lapas un nelielus zarus (ar stumbra diametru līdz diviem centimetriem) vairākās vietās novadā, patstāvīgi tos turp nogādājot.

Akcija norisināsies jau iepriekš izsludinātajā laikā – no 31. oktobra līdz 4. novembrim –, ņemot vērā laikapstākļus, papildus tam sagrābtās lapas un nelielus zarus varēs nodot arī 25. novembrī. Atgādinām, ka akcija norit otrdien no plkst. 12.00 līdz 17.00, trešdien no plkst. 15.00 līdz 19.00, ceturtdien no plkst. 10.00 līdz 17.00 un sestdien no plkst. 10.00 līdz 14.00 šādās vietās: dārzu un parku atkritumu kompostēšanas laukumā “Kreiļi” Siguldas pagastā; Mālpilī, Enerģētikas ielā 3; Inčukalnā, šķiroto atkritumu laukumā Plānupes ielā pie dzelzceļa stacijas “Inčukalns”.

4.  un 25. novembrī pašvaldība organizē lapu savākšanas maršrutu Inciems–Lēdurga–Ragana–Sunīši–Inciems:

  • plkst. 10.00–10.30 Lēdurgā, Emiļa Melngaiļa ielā 2;
  • plkst. 11.00–11.30 Raganā, Bērzu ielā 6;
  • plkst. 11.40–12.10 Raganā, Vidus ielas stāvlaukumā;
  • plkst. 12.20–12.50 Sunīšos, Hermaņa Liepiņa ielā 2;
  • plkst. 13.10–13.40 Inciemā, Anšlava Eglīša ielā 5.

Vienlaikus atgādinām, ka ir stājušies spēkā jauni saistošie noteikumi Nr. 10 “Siguldas novada teritoriju kopšana un būvju uzturēšana”, kas nosaka arī to, kādas darbības jāveic nedzīvojamo ēku teritoriju īpašniekiem vai tiesiskajiem valdītājiem un daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldītājiem. Piemēram, rudens sezonā nokritušo lapu klājuma, nokaltušo augu un zaru savākšana ir jānodrošina ne vēlāk kā līdz 15. novembrim.

Ar saistošajiem noteikumiem Nr. 10 “Siguldas novada teritoriju kopšana un būvju uzturēšana” var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv, sadaļā “Pašvaldība” – “Dokumenti” – “Saistošie noteikumi”.


© www.sigulda.lv


Pasākumi