×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-09
Kultūras projektu vadītāji dalās ar pieredzes stāstiem

Vairāku gadu garumā ar pašvaldības atbalstu tiek realizēti dažādi kultūras projekti, un šogad iedibināta jauna tradīcija – atsaucoties projektu vērtēšanas ekspertu komisijas aicinājumam, 6. novembrī Siguldas Jaunajā pilī tikās dažādu organizāciju pārstāvji, kurus vieno viens – 2023. gadā Siguldas novadā realizētie kultūras un sabiedrībai nozīmīgie projekti. Šogad ar pašvaldības atbalstu tādu ir pavisam 16.

Pulcēšanās laikā klātesošie dalījās ar pieredzes stāstiem, kā kuram ir gājis, organizējot dažādus koncertus, izstādes, informatīvi izklaidējošas aktivitātes novada iedzīvotājiem, izdodot grāmatas. Stāstos par realizētajiem projektiem ieklausījās arī pašvaldības domes vadības un Kultūras konsultatīvās padomes pārstāvji. Sarunu laikā tika apspriestas jaunas ieceres par atsevišķu projektu turpmāko sadarbību.

Tikšanās apliecināja, ka šādi kopā būšanas brīži ir svarīgi, lai novērtētu realizēto projektu daudzveidību un pienesumu novada kultūras dzīves aktivitātēm, lai apmainītos ar secinājumiem par padarīto un praktiskiem ieteikumiem turpmākajam. Pieredzētais apliecināja, ka pirmā tikšanās pāraugs par ikgadēju tradīciju, un apmainīšanās pieredzē projektu vadītājiem ir būtiska, pirms jaunu projektu rakstīšanas.

2024. gada konkurss par kultūras un sabiedrībai nozīmīgu projektu realizēšanu tiks izsludināts tuvākajā laikā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi