×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-13
Aicina uz informatīvu semināru par atbalsta saņemšanu

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” aicina uz informatīvo semināru “ ES atbalsts 2023.–2027. gadam, krājas kopšanas cirtes priekšnosacījumi”, kas notiks 30. novembrī Allažu Tautas namā. Sākums plkst. 10.00.

Bezmaksas seminārā varēs uzzināt par Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas, administrēšanas un uzraudzības noteikumiem – “Ieguldījumi ilgtspējīgai mežsaimniecībai” apakšpasākumā “Ieguldījumi meža ieaudzēšanai, nomaiņai, atjaunošanai un retināšanai” un intervencē “Atbalsts meža ekosistēmu noturības un ekoloģiskās vērtības uzlabošanai un uzturēšanai”.

Jāpiebilst, ka no 2. novembra līdz nākamā gada 2. februārim Lauku atbalsta dienests izsludinājis jauno pieteikšanās kārtu atbalsta saņemšanai:

  • meža ieaudzēšana un agrotehniskā kopšana;
  • mežaudžu nomaiņa un agrotehniskā kopšana;
  • ugunsgrēkos un dabas katastrofās iznīcinātu mežaudžu atjaunošana un agrotehniskā kopšana;
  • jaunaudžu retināšana.

Pieteikties semināram var, zvanot uz tālruņa numuru 22019356 vai sūtot e-pastu uz rita.dasciora@mkpc.llkc.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi