×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-14
Aicina uz uzņēmēju iedvesmas sarunām “Uzņēmējspēja.Citādi.Domāt.Darīt.”

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (turpmāk tekstā – LIAA) Siguldas biznesa inkubators kopā ar Siguldas novada Attīstības aģentūru aicina uz uzņēmēju iedvesmas sarunām “Uzņēmējspēja.Citādi.Domāt.Darīt.” 23. novembrī plkst. 10.30 kultūras centrā “Siguldas devons”. Pasākuma apmeklējums – bez maksas.

Lai kopā palūkotos kā sadarbībā rodas jaunas iespējas un idejas, gaidāmajam pasākumam jāreģistrējas iepriekš, ko var izdarīt tiešsaistē līdz 21. novembrim. 

Dalībniekiem kopā ar ekonomistu Pēteri Strautiņu būs iespēja ieskatīties esošajā ekonomiskajā situācijā, ieklausīsies uzņēmēja Mārtiņa Eglīša (SIA “Riga Parket”) pieredzes stāstā par lēmumu pieņemšanu un jaunu iespēju saskatīšanu. Savukārt pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis, kurš airu laivā šķērsojis Kluso un Indijas okeānu, dalīsies ar mācībām un atziņām no okeāna. Dažādu nozaru uzņēmēji dalīsies pieredzē par sadarbības rosinātiem ieguvumiem uzņēmumam.

Pasākuma laikā būs pieejamas konsultācijas par Siguldas novada pašvaldības atbalstu uzņēmējiem, LIAA atbalsta programmām, Eiropas biznesa atbalsta tīkla (EEN) iespējam un platformu business.gov.lv.

Programma:

  • no plkst. 10.30 līdz 10.50 – ievadvārdi;
  • no plkst. 10.50 līdz 11.20 –  “Globālās krīzes rifi un vietējās straumes”. Pēteris Strautiņš, “Luminor” ekonomists, reģionu ekonomikas pētnieks. Ieskats esošajā ekonomiskajā situācijā un, kā tā ietekmē Latvijas lielākās nozares;
  • no plkst. 11.20 līdz 11.40 – “Gatavs reaģēt”. Mārtiņš Eglītis,SIA “Riga Parket”. Kā krīzē saskatīt iespējas? Lēmumu pieņemšana, risku izvērtēšana.
  • no plkst. 11.40 līdz 12.30 – “Mācības un atziņas no Okeāna”. Kārlis Bardelis, ceļotājs Ginesa rekordu īpašnieks. Pirmais cilvēks pasaulē, kurš pārairējis Kluso Okeānu un Indijas Okeānu. Stāsta fokuss ir atziņas, ko katrs no mums var paņemt savā ikdienā;
  • no plkst. 12.30 līdz 13.00 – kafijas pauze;
  • no plkst. 13.00 līdz 13. 30 –  “Sadarbība” uzņēmēju pieredzes stāsti par sadarbības ieguvumiem;
  • no plkst. 13.30 līdz 14.30 – nozaru darbnīcas;

#koks (kokpārstrāde, būvniecība, mēbeles, koka dizaina elementi u.c.)

#viesis (tūrisms, izklaide, ēdināšana u.c.)

#lauks (lauksaimniecība, pārstrāde u.c.)

  • no plkst. 14.30 līdz 14.45 – noslēgums, tīklošanās.

Sarunu saliņas – EEN, LIAA,ALTUM, Siguldas pašvaldības uzņēmēju atbalsts.


© www.sigulda.lv


Pasākumi