×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-14
Noslēdzies projekts mobilā darba ar jaunatni attīstīšanai “Es zinu, Tu esi!”

Lai ieviestu un attīstītu mobilo darbu ar jaunatni Siguldas novada Mālpils un Lēdurgas pagastā, kur iepriekš darbs ar jauniešiem notika ierobežotā apjomā, no 2022. gada novembra līdz šā gada oktobrim Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” īstenoja projektu “Es zinu, Tu esi!”. Projekta laikā notika 32 tikšanās, kurās iesaistījās 13 līdz 19 gadus veci jaunieši no Siguldas pilsētas, Mālpils un Lēdurgas pagasta.

Katrā no tikšanās reizēm iesaistījās līdz 30 jauniešiem. Puse nodarbību no visām tikšanās reizēm tika veltītas praktiskajam darbam, iepazīstot jauniešus, kuri iepriekš nebija iesaistīti darbā ar jaunatni.

Projekta laikā veiksmīgi izveidota un stiprināta jauniešu kopiena, veicināta viņu iekļaušanās sabiedrībā un piederības sajūta Siguldas novadam. Jaunieši savstarpēji mācījās iekļauties komandā, attīstīt iesākto sadarbību, sagaidot mobilitātes darba turpinājumu, izteikt savas iniciatīvas, iesaisītites lēmumu pieņemšanas procesos un aktīvi iesaistīties Siguldas novada jaunatnes aktivitātēs. Tāpat projekta laikā izveidota lieliska sadarbība ar Mālpils kultūras centra, Mālpils vidusskolas un Lēdurgas kultūras nama vadību, kas deva iespēju izmantot telpas praktiskā darba ar jauniešiem nodrošināšanai.

Projekts “Es zinu, Tu esi!” īstenots Jaunatnes politikas valsts programmas 2022.–2024. gadam konkursa “Atbalsts jaunatnes politikas īstenošanai vietējā līmenī” ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” projektu vadītāja
Lelde Lapsa


© www.sigulda.lv


Pasākumi