×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-14
Siguldas novadā velosipēda vadītāja kvalifikāciju ieguvuši 284 jaunieši

Pilnveidojot jaunāko satiksmes dalībnieku zināšanas un izpratni par ceļu satiksmes noteikumiem, Siguldas novada Pašvaldības policija ik gadu novada izglītības iestādēs organizē bezmaksas apmācību velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai. Šogad Ceļu satiksmes un drošības direkcijas (CSDD) izdotās velosipēda vadītāja apliecības saņēmuši jau 284 Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņi.

Velosipēdu vadītāju apmācību nodarbības vada Pašvaldības policijas darbinieki, un tās notiek trīs dienas (40 minūšu nodarbība katrā dienā). Savukārt ceturtajā apmācību dienā dalībniekiem jānokārto CSDD eksāmens, kas sastāv no 10 teorētiskajiem jautājumiem, un tajā nedrīkst pieļaut vairāk par divām kļūdām.

2023./2024. mācību gadā eksāmenu velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai kārtoja Krimuldas vidusskolas, Allažu pamatskolas, Lēdurgas pamatskolas audzēkņi. Novembrī apmācības tiks organizētas Siguldas 1. pamatskolas un Mālpils vidusskolas audzēkņiem, savukārt decembrī – Inčukalna pamatskolas un Mores pamatskolas audzēkņiem. Mācību gada otrajā pusgadā velosipēdu vadītāju apmācību process turpināsies, nodarbības īstenojot Laurenču sākumskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkņiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi