×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-22
Siguldas 1. pamatskolas skolēni dosies izprast dabas vērtības

6. decembrī Siguldas 1. pamatskolas skolēni kopā ar biedrību “Baltijas krasti” un nodibinājumu “Eko forums” ar radošām aktivitātēm un izglītojošā pastaigā dosies izzināt, kādas dabas vērtības un brīnumi sastopami Siguldas novadā. Pasākums ir otrā dabas izziņas ekskursija, kas projekta “Cik maksā daba?” ietvaros rīkotas Siguldā. Pirmā no tām aizvadīta šā gada 9. augustā Vikmestes upes skaistajās takās.

Aktivitāte organizēta Latvijas Vides aizsardzības fonda finansētā projekta “Cik maksā daba?” (Nr. 1-08/87/2022) ietvaros.  

Projekta ietvaros Siguldas novadā jau aizvadīti vairāki sabiedrības informēšanas pasākumi, tajā skaitā dabas izziņas pārgājiens, dalība Siguldas svētkos, semināros kopā ar Siguldas novada pašvaldību un citās aktivitātēs.


© www.sigulda.lv


Pasākumi