×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-24
Paziņojums par kandidātu pieteikumu iesniegšanu Siguldas pagasta iedzīvotāju padomes locekļa amatam

Saskaņā ar Siguldas novada pašvaldības domes 2023. gada 24. augusta saistošajiem noteikumiem Nr. 12 “Siguldas novada pašvaldības iedzīvotāju padomju nolikums” tiek publicēts paziņojums par kandidātu pieteikumu iesniegšanu iedzīvotāju padomes locekļa amatam.

Par padomes locekli var būt 16 gadu vecumu sasniedzis Latvijas vai Eiropas Savienības pilsonis, kurš ir reģistrēts Fizisko personu reģistrā. Par padomes locekli nav atļauts būt domes deputātam, pašvaldības izpilddirektoram un viņa vietniekam. Padomi ir tiesīgas vēlēt attiecīgajā administratīvi teritoriālajā vienībā deklarētas fiziskās personas, kuras sasniegušas 16 gadu vecumu un ir Latvijas Republikas pilsoņi vai tādi Eiropas Savienības pilsoņi, kuri nav Latvijas Republikas pilsoņi, bet ir reģistrēti Fizisko personu reģistrā. Pieteikumi iesniedzami no 24. novembra līdz 10. decembrim.

Kandidātu pieteikumi iesniedzami:

Ja kandidātu izvirza cita persona, šāds pieteikums iesniedzams klātienē vai elektroniski, parakstot ar drošu elektronisko parakstu un nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Noteikts, ka Siguldas pagasta iedzīvotāju padomē ir jāievēl pieci padomes locekļi.

Padomes locekļa amatam var pieteikties ikviens iedzīvotājs, kurš atbilst normatīvo aktu prasībām. Kandidātus var izvirzīt arī attiecīgās administratīvi teritoriālās vienības deklarētais iedzīvotājs, iesniedzot ar kandidātu saskaņotu pieteikumu.

Ja noteiktajā termiņā pieteikušos kandidātu ir mazāk nekā padomē ievēlējamo locekļu skaits, pieteikšanās termiņš tiks pagarināts vēl par 21 dienu, publicējot par to atkārtotu paziņojumu.

Padomes locekļu kandidātu saraksts, balsošanas termiņš un informācija, kādā balsojums iesniedzams, tiks publicēta pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības informatīvajā izdevumā “Siguldas Novada Ziņas”.


© www.sigulda.lv


Pasākumi