×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 16. maijs
Šodien sveicam: Edvīns, Edijs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-24
Aicinām atbalstīt Siguldas novada pašvaldību un novada sportistus 2023. gada “Trīs zvaigžņu balvas” balsojumā

Līdz 4. decembrim ikviens sporta līdzjutējs aicināts balsot par sporta izcilībām desmit nominācijās “Trīs Zvaigžņu balvā 2023”. Balsošana norisinās tīmekļa vietnē triszvaigznubalva.lv. Katram balsotājam būs iespēja balsot reizi dienā, autorizācijai izmantojot Latvijā reģistrētu telefona numuru. Šā gada sporta izcilības tiks godinātas svinīgā ceremonijā, kas notiks 2024. gada 17. janvārī Rīgā, Hanzas peronā.

Līdzjutēji šogad par saviem favorītiem var balsot 10 nominācijās, jo pirmo reizi par īpašiem sasniegumiem tiks pasniegtas balvas gan Paralimpiskajam sportistam, gan sportistei. Pārējās nominācijas palikušas nemainīgas – “Gada sportiste”, “Gada sportists”, “Gada sporta komanda”, “Gada sporta mazā komanda”, “Gada sportists tehniskajos sporta veidos”, “Gada sporta federācija”, “Gada sporta treneris/-e” un “Gada pašvaldība sportā”. Debitantu vidū šogad ir e-sporta pārstāvis, kurš iekļauts nominācijā “Gada sportists tehniskajos sporta veidos”. Visās minētajās nominācijās izvirzīti ne vairāk kā pieci pretendenti uz galveno balvu, par kuriem būs jālemj sporta līdzjutējiem, sportistiem un akreditētajiem žurnālistiem.

Aicinām atbalstīt Siguldas novadu un mūsu sportistus, katru dienu balsojot tiešsaistē:

  • Nominācijā “Gada pašvaldība sportā” – Siguldas novada pašvaldība;
  • Nominācijā “Gada sporta mazā komanda” – Mārtiņš Bots/Roberts Plūme;
  • Nominācijā “Gada sporta mazā komanda” – Emīla Cipuļa bobsleja četrinieks;
  • Nominācijā “Gada sportists tehniskajos sporta veidos” – Jānis Mārtiņš Reišulis.

Visus nominantus novembra sākumā izvirzīja sporta nozares profesionāļi un sporta žurnālisti. Nominantu izvirzīšanas procesam sekojošajā žūrijas sēdē, tika apstiprināts nominantu saraksts, nosakot tos, kuri kvalificējušies otrajai kārtai. Tautas balsojums ir tikai viena no trim komponentēm, kas veidos gala rezultātu. Laureāti tiks noteikti apvienojot trīs komponentes – tautas balsojumu, kas sastāda 50 % no kopējā balsojuma, akreditēto sporta žurnālistu balsojumu (25 %) un 15 sportistu balsojumu, kuri nav nominēti nevienā no nominācijām un ir Latvijas Olimpiskā komitejas (LOK), Latvijas Paralimpiskā komitejas (LPK), Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) valdes izvirzīti (25 %).

Uzvarētāju nominācijā “Gada jaunatnes sporta treneris” nosaka Latvijas Sporta izglītības iestāžu Direktoru padome. Savukārt balvas ieguvēju nominācijā “Gada ģimene sportā” nosaka Bērnu slimnīcas fonds. “Gada sporta žurnālists/fotogrāfs” nosaka Artūra Vaidera fonds. “Gada sporta skolotājs/-a” nosaka Latvijas Republikas Izglītības un Zinātnes Ministrija. “Mūža ieguldījums sportā”, kuru izvirza LR Izglītības un Zinātnes ministrija, LOK, LPK, LSFP un Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padome (LSIIDP), rezultātā nosaka Žūrija. Mūža ieguldījums tiks paziņots 13. decembrī.

Plašāka informācija pieejama tīmekļa vietnē triszvaigznubalva.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi