×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-27
Jaunrades centra audzēkne – čempione Latvijas kausā breikingā

25. novembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā notika “Latvijas Čempionāts Breikingā 2023”, kas bija arī 3. un noslēdzošais Latvijas Sporta deju federācijas (LSDF) sacensību “Latvijas Kauss Breikingā 2023” posms. Sacensībās pārliecinošu 1. vietu ieguva Siguldas novada Jaunrades centra Breika pulciņa audzēkne Sanita Biseniece jeb “Haribo”.

Sanita ir arī šā gada sacensību kopvērtējuma čempione B-GIRLS U11/KIDS grupā (11 gadus vecām meitenēm), noturot līderes pozīcijas un iegūstot zelta medaļu visos trīs posmos.

Labākais rezultāts starp puišiem Siguldas novada Jaunrades centra audzēkņu vidū LSDF reitingā ir Artim Vanagam jeb “A-Hawk” – 4. vieta LSDF Latvijas Čempionātā Breikingā B-BOYS U15/Juniors grupā 12–15 gadus veciem puišiem.

Dalībai sacensībās bija pieteikti kopumā 145 dejotāji no Latvijas un Lietuvas 7 dažādās vecuma grupās (4 puišiem, 3 meitenēm). Siguldas novada Jaunrades centra un Cēsu Bērnu un jauniešu centra apvienoto breika komandu “Diverse Styles Crew” breikinga sacensību 3. posmā pārstāvēja astoņi jaunie breikeri un viņu treneris (trīs meitenes, pieci puiši; treneris: Eduards Ruicis).

Foto: Normunds Vanags


© www.sigulda.lv


Pasākumi