×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-27
Jūdažos norisinājies “Ziemas kauss” triālā

25. novembrī “Jūdažu” trasē norisinājās “Ziemas kausa” sacensību pirmais posms triālā. Pasākumā piedalījās 43 dalībnieki no Siguldas, Inčukalna, Sauriešiem, Rīgas, Ķekavas, Carnikavas un Jelgavas. Par Jūdažu posma absolūto uzvarētāju kļuva Daniels Grīnfelds ar 1557 punktiem.

Spēcīgākajā “A” klasē bērnu vērtējumā 1. vieta Haraldam Pričinam, 2. vieta Adrianam Grīnfeldam. “A” klasē pieaugušo vērtējumā 1. vieta Danielam Grīnfeldam, 2. vieta Klāvam Pričinam un 3. vieta Kristapam Ķīlim.

“B” klasē bērnu vērtējumā 1. vieta Hugo Poļakam, 2. vieta Rūdolfam Vilcānam. “B” klasē pieaugušo vērtējumā 1. vieta Ģirtam Dubavam.

“C” klasē bērnu vērtējumā 1. vieta Tomasam Tannem, 2. vieta Haraldam Zingeram un 3. vieta Valteram Segleniekam. “C” klasē pieaugušo vērtējumā 1. vieta Aigaram Poļakam.

“D” klasē bērnu vērtējumā 1. vieta Markusam Loginam, 2. vieta Robertam Kalniņam un 3. vieta Kārlim Kalniņam. “D” klasē pieaugušo vērtējumā 1. vieta Andrim Kalniņam, 2. vieta Mikusam Timofejevam un 3. vieta Olgai Krauklei.

“Rūķu” klasē 1. vieta Gustavam Dubavam un 2. vieta Henrijam Dūcim.

Pilni sacensību un treniņu rezultāti.

“Ziemas kausa” sacensību seriāls norisināsies pieci sacensību posmos, katra mēneša pēdējā sestdienā līdz marta/aprīļa beigām, ja būs motobraukšanai atbilstoši laikapstākļi.

Pasākums notika ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


Foto: siguldaracingteam.lv 


© www.sigulda.lv


Pasākumi