×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-27
Vietējās kopienas aicinātas piedalīties tiešsaistes “Līdzdalības Hakatonā”

Vietējo kopienu pārstāvji no visas Latvijas aicināti pieteikties dalībai 24 stundu tiešsaistes “Līdzdalības Hakatonā”, kura mērķis ir attīstīt līdzdalības idejas un risinājumus vietējās kopienās. Hakatons norisināsies tiešsaistē “Zoom” platformā no 8. decembra plkst. 18.00 līdz 9. decembra plkst. 18.00.

Lai piedalītos hakatonā, jāizveido komanda 3 līdz 5 cilvēku sastāvā, jāizvēlas attīstāmā ideja, kas veicina līdzdalību un risina aktuālas problēmas vietējā kopienā, kā arī jāaizpilda elektroniskā pieteikuma forma.

Hakatona noslēgumā komandas prezentēs savas izstrādātās idejas. Trīs labākās idejas žūrijas vērtējumā iegūs finansiālu atbalstu savu ideju īstenošanai. Kopējais hakatona balvu fonds ir 1000 eiro.

Vairāk par hakatonu variet uzzināt šeit.

“Līdzdalības hakatonu” projekta “Uzmanību: LĪDZDALĪBA!” ietvaros organizē biedrība “NEXT” sadarbībā ar biedrību “Latvijas Lauku forums”. Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par pasākuma saturu atbild biedrība “NEXT”.

Informāciju sagatavoja:
“Līdzdalības hakatona” vadītājs, biedrības “NEXT” valdes loceklis
Vilis Brūveris


© www.sigulda.lv


Pasākumi