×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-29
Ceturtdien, 30. novembrī, notiks sabiedriskā apspriešana klātienē

Ceturtdien, 30. novembrī, plkst. 16.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas aktu zālē notiks klātienes tikšanās ar iedzīvotājiem par “Siguldas novada Izglītības ekosistēmas attīstības stratēģiju 2023.–2028. gadam”. Stratēģijas projekts sabiedriskajai apspriešanai nodots līdz 16. decembrim.

Jau rakstījām, ka 16. novembra Siguldas novada pašvaldības domes sēdē apstiprināta “Siguldas novada Izglītības ekosistēmas attīstības stratēģijas 2023.–2028. gadam” pirmā redakcija.

“Siguldas novada Izglītības ekosistēmas attīstības stratēģija 2023.–2028. gadam” ir pašvaldības vidēja termiņa izglītības nozares plānošanas dokuments, kurā noteiktas attīstības prioritātes, rīcības virzieni un uzdevumi turpmākajiem pieciem gadiem, kurus pašvaldība sadarbībā ar izglītības ekosistēmā iesaistītajām pusēm ir apņēmusies īstenot novada un tā iedzīvotāju labā.

Izstrādātās stratēģijas pirmajā redakcijā Siguldas novada pašvaldības izglītības nozares izvērtējums balstīts visaptverošā izglītības ekosistēmas izpētē, analizējot nozari raksturojošos un ietekmējošos rādītājus, izglītības programmu un pakalpojumu nodrošinājumu, mācību vidi, sistēmas resursus un izglītojamo sasniegumus. Tās izstrādei ņemtas vērā nacionālā līmenī definētās prioritātes izglītības nozares turpmākajai attīstībai.

Siguldas novada izglītības nozares izvērtējumā analizētie izglītības pakalpojumi ietver pirmsskolas izglītību, pamata un vidējo, speciālo izglītību, kā arī profesionālās ievirzes, interešu izglītību un mūžizglītību.

Ar stratēģijas projektu iedzīvotāji aicināti iepazīties Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv (“Pašvaldība” – “Dokumenti” – “Stratēģijas”).

Ierosinājumus stratēģijas pilnveidošanai aicinām sūtīt uz e-pasta adresi izglitiba@sigulda.lv vai iesniegt klātienē pašvaldības klientu apkalpošanas centros. Tāpat viedokli var izteikt tiešsaistē, aizpildot aptaujas veidlapu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi