×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 16. maijs
Šodien sveicam: Edvīns, Edijs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-30
Līdz 10. decembrim Siguldas pagasta iedzīvotāji aicināti pieteikties iedzīvotāju padomei

Lai katrā novada teritorijā būtu sava iedzīvotāju padome, līdz 10. decembrim norisinās atkārtota Siguldas pagasta iedzīvotāju padomes kandidātu pieteikšanās. Iedzīvotāju padomē aicinām pieteikties Siguldas pagastā deklarētos novadniekus no 16 gadu vecuma.

Pieteikumu iesniegšana notiek klātienē pašvaldības klientu apkalpošanas centrā Siguldā, Raiņa ielā 3, un elektroniski – autorizējoties pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv (pakalpojums “Siguldas pagasta iedzīvotāju padomes locekļa kandidāta pieteikums”. Siguldas pagasta iedzīvotāji ar elektronisko parakstu parakstītu pieteikumu (veidlapa .doc formātā) var nosūtīt arī uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Par iedzīvotāju padomes locekli var būt 16 gadu vecumu sasniedzis Latvijas vai Eiropas Savienības pilsonis, kurš ir reģistrēts Fizisko personu reģistrā. Atgādinām, ka par padomes locekli nevar būt domes deputāti, pašvaldības izpilddirektors vai izpilddirektora vietnieki. Kandidātu pieteikumus apkopos un pārbaudīs pašvaldības komisija.

Balsošana par Siguldas pagasta iedzīvotāju padomes locekļiem notiks no 19. decembra līdz 14. janvārim. Siguldas pagastā dzīvojošie novadnieki savu viedokli par kandidātiem varēs paust gan elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, gan klātienē pašvaldības klientu apkalpošanas centrā Siguldā, Raiņa ielā 3. Jāņem vērā, ka katrs iedzīvotājs varēs balsot tikai vienu reizi. Pēc balsošanas noslēgšanās rezultātus apkopos balsu skaitīšana komisija.

Atkārtota Siguldas pagasta iedzīvotāju padomes kandidātu pieteikšanās izsludināta, ņemot vērā, ka pirmajā balsošanas reizē par kandidātiem netika saņemta neviena balsojuma veidlapa. Pirmajā kārtā pieteikušies kandidāti, ja tiks saņemts viņu akcepts, piedalīsies arī otrajā balsojumā.

Siguldas novada pašvaldības iedzīvotāju padomes nolikums


© www.sigulda.lv


Pasākumi