×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-11-30
Novadnieki var apmeklēt bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības

Fischer slēpošanas centrs sadarbībā ar “Fischer Sports Latvia” decembrī un janvārī organizē bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem. Fischer slēpošanas skola sniedz iespēju apgūt pamatus gan klasiskajam solim, gan slidsolim.

Nodarbības tiks organizētas divās grupās – bērniem 7–11 gadi, iemaņas apgūstot pie treneres Lauras Lapiņas, savukārt bērniem no 12 gadu vecuma un pieaugušajiem treneru Raivja Zīmeļa un Kaspara Kārkliņa vadībā. Fischer slēpošanas skola norisināsies Fischer slēpošanas centrā 9., 16., 23. un 30. decembrī, kā arī 6. un 13. janvārī. Bērniem no 12 gadu vecuma un pieaugušajiem nodarbības notikd no plkst. 10.30 līdz 11.30, bērniem no 7 līdz 11 gadu vecumam – no plkst. 11.30 līdz 12.30. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 29118847 vai rakstot uz e-pasta adresi fsc@siguldassports.lv.

Inventāra nepieciešamības gadījumā, to ir iespējams izīrēt uz vietas Fischer slēpošanas centrā. Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem, vispārizglītojošo skolu skolēniem un Siguldas Sporta skolas audzēkņiem inventārs un trases izmantošana pieejama bez maksas.

Vienlaicīgi vienam cilvēkam iespēja pieteikties uz trijām nodarbībām. Bez iepriekšējas brīdināšanas, neierodoties uz divām nodarbībām, trešā reize automātiski tiek atcelta.

Izmanto izdevību un apgūsti distanču slēpošanas iemaņas pie profesionāliem treneriem bez maksas!  Plašāka informācija pieejama Fischer slēpošanas centra tīmekļa vietnē un sociālo tīklu vietnēs Facebook un Instagram.

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta serviss
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Alēna Erele

Foto: Mareks Gaļinovskis

.


© www.sigulda.lv


Pasākumi