×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-04
Siguldā krāšņi iemirdzas Ziemassvētku egle

Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā kopā ar Čučumuižas rūķiem sestdienas, 2. decembra, vakarā iedegta pilsētas centrālā egle. Klātesošie siguldieši un pilsētas viesi baudīja muzikālu uzvedumu “Ziemassvētki Čučumuižā” un piedalījās svētku ekspozīcijas “Teddy lāču Ziemassvētki” atklāšanā koprades laboratorijās.

Laukumā pie Laimas pulksteņa mākslinieks Ivars Mailītis “iedzīvināja” veselus trīs latviešu klasiķu darbus – pasakas “Mazais ganiņš”, “Zaķīša pirtiņa” un “Baltā grāmata”.

Šogad ikvienu, kurš vēlas savās atmiņās atgriezties bērnībā un piedzīvot priecīgu tikšanos ar Teddy lāčiem, mākslinieki Ināra Liepa un Uldis Liepa aicina apciemot stikla namiņus Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā, kur līdz pat janvāra beigām būs mākslinieku iekārtota neparasta Ziemassvētku izstāde. Izstādē var iepazīt Teddy lāču pasauli no klasikas līdz avangardam.

Foto: Edgars Semanis


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi