×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-04
“Raganas roņi” ziemas peldēšanas festivālā izcīna četras medaļas

Pirmajā un otrajā decembrī Tallinā notika “Iceswim festival”, kurā ziemas peldētāji mērojās spēkiem astoņās dažādās peldēšanas disciplīnās. Ziemas peldēšanas kluba “Raganas roņi” komandu pārstāvēja Kristīne Rāte, kura Siguldas novadam atveda četras medaļas.

K. Rāte izcīnīja 3. vietu 100 metru brīvajā stilā, 3. vietu 25 metru tauriņstilā, 3. vietu 25 metru brīvajā stilā un 2. vietu 25 metru brasa stila peldējumā.

Ziemas peldēšanas sacensības nozīmē peldēšana ar laika kontroli atklātajos ūdeņos. Sacensības notika Admiral baseinā, kur jūras ūdens temperatūra ir +5 grādi, gaiss –3 grādi. Sacensību laikā bija iespēja arī pasēdēt kublā, kur ūdens temperatūra ir 0 grādi.

“Raganas roņi” pateicas Siguldas novada pašvaldībai par līdzfinansējumu dalībai sacensībās un Krimuldas sporta centram par iespēju pilnveidot peldēšanas tehniku.

Latvijā ir apmēram desmit reģistrēti klubi un biedrības, kas apvieno ziemas peldētājus un gatavi dalīties savā pieredzē, jo katram reiz bijusi pirmā pelde un pirmie neskaidrie jautājumi. Par dalību koppeldē un padomiem nav jāmaksā.

Vairāk par Raganas roņiem Facebook.


© www.sigulda.lv


Pasākumi