×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-06
Inguss Supe izcīna Latvijas kausu “Cross country 2023”

2. decembrī Rīgas Motormuzejā norisinājās Latvijas Motosporta federācijas 2023. gada enduro sezonas laureātu apbalvošana. Pasākumā piedalījās motokluba “Sigulda Racing Team” sportists Inguss Supe, kurš 2023. gada sezonā izcīnīja 1. vietu Latvijas Kausā “Cross country” disciplīnā 85cc motociklu klasē.

Latvijas Kauss “Cross country” šogad norisinājās 5 posmos. Četros posmos Inguss 85cc klasē palika nepārspēts, izcīnot četras pirmās vietas un vienu otro vietu. 2023. gada sezonas kopvērtējums “Cross country” apskatāms šeit.

“Cross Country” ir motosporta disciplīna. Sacensības notiek brīvā dabā, slēgtā trasē, izmantojot dabisko reljefu un mākslīgi veidotus šķēršļus. Sacensību braucieni ilgst no vienas līdz divām stundām, atkarībā no sportista klases.

Foto: Edgars Kisuro

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi