×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-08
Ziemassvētku gaidīšanas laikā aicina apmeklēt Mālpils tirgu

Mālpils tirgus iniciatīva šonedēļ svin divu gadu jubileju un aicina novadniekus svētdien, 10. decembrī, braukt ciemos.

Vietējie Mālpils pagasta mājražotāji un biedrības “Mālpils iedvesmo’’ aktīvisti jau divus gadus kustina Mālpils tirgus tradīciju, kas saved kopā kvalitatīvu produktu ražotājus, amatniekus un apkaimes iedzīvotājus. Mālpils tirgus notiek katru mēneša otro un ceturto svētdienu, bet Ziemassvētku gaidīšanas laikā biežāk – 10. decembrī, 17. decembrī un 23. decembrī.

Šonedēļ no Kurzemes ciemos brauc “Kaltenes zivis”, vedot gardākās no siļķēm, ķilavām un zivju salātiem. Svaigi cepta “Ances maizīte”, “Maajzeme” vistu olas, “Priekuļu gardumi” izcilie gaļas produkti, “Vārnu māju kūpinājumi” un iecienītais speķis ar ķiplokiem, “Milkosa” svaigie sieri, sezonas dārzeņi, skābēti kāposti, dažādas garšvielas, no kurām pieprasītākās – Ziemassvētku cepetim un Karstvīna maisījums. Saldummīļus priecēs “Padare” karameles visdažādākajās formās, kā arī interesantās tējas karotītes, kas lieliski noder svētku dāvanām, kopā ar visdažādākajām piparkūkām. Tiem, kuri vēlas cept paši – piedāvājumā arī piparkūku mīkla. Āboli – svaigi un žāvēti, pļavas tējas un dažādas sukādes. Cidoniju, rabarberu un pīlādžu eliksīrs pārsteigs tos, kuriem patīk gatavot mērces un marinādes.

Medus, vaska sveces un ziemā noderīgais – bišu vaska lūpu balzāms. Silti cimdi un zeķes, šallītes un džemperi, kā arī adītas rotaļlietas. Ukraiņu māksliniece piedāvās apgleznotus eglīšu rotājumus un svētku apsveikumu kartiņas. Visgardāko kakao vai kafiju var padzert pie “Kafijas Rūķa”, kā arī noskatīt izcilus silto dzērienu dāvanu komplektus.

Mālpilī dzīvojošās ukraiņu dāmas uzvārīs boršču, ko pret ziedojumu varēs nogaršot, bet tematisks svētku foto stūrītis ar Piparkūku vīriņu un sniegavīriņu Olafu priecēs mazākos apmeklētājus.

Uz tikšanos Mālpilī!

 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi