×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-11
Inguss Supe izcīna 3. vietu FIM Super enduro “Kids” kausā

9. decembrī Polijā, Krakovā, aizvadīts FIM Super enduro Pasaules un Eiropas kausa posms motosportā. Paralēli norisinājās arī Hard enduro braucieni bērnu motociklu klasēm 65cc, 85cc un Junioriem. Sacensībās startēja talantīgais latviešu braucējs, motokluba “Sigulda Racing Team” sportists Inguss Supe, kurš 85cc motociklu klasē izcīnīja 3. vietu, piekāpjoties Oliveram Pražmo un Rokam Vujekam.

Inguss Supe FIM Super enduro “Kids” kausā startēja otro reizi. Pirmā reize tika aizvadīta Ungārijā pirms diviem gadiem, un šī kausa izcīņa bija viens no sportista mērķiem arī šogad. 8. decembrī aizvadīti kvalifikācijas treniņu braucieni, kur 16 braucēju konkurencē I. Supe uzrādīja labāko apļa laiku. Kvalifikācijas laikā cīņa bija sīva – notika sadursme ar vienu no braucējiem, kā rezultātā motociklam pazuda priekšējās bremzes. Tomēr par spīti tam sportistam izdevās saglabāt ātrāko apļa laiku un kvalificēties sestdienas braucienam. Kopā kvalificējās tikai 6 no 16 sportistiem.

“Sestdienas fināla braucienā savu mērķi sasniedzu daļēji. Lai arī starts izdevās samērā labs – izcēlu 2. vietu, īsi pēc tam notika sadursme ar vienu no poļu braucējiem. Atkritu uz 5. pozīciju. Tā kā bija tikai viens brauciens un tā ilgums bija tikai 6 minūtes, izdevās aizcīnīties līdz 3. vietai. Uzstāties lielas auditorijas priekšā (14 000 skatītāju) bija ļoti satraucoši. Tomēr esmu ļoti priecīgs par gūto pieredzi un ceru atkal piedalīties šāda veida sacensībās,” saka I. Supe.

Super enduro ir viens no enduro disciplīnas veidiem. Sacensības norisinās iekštelpā – plašā arēnā, kurā ir izveidots aplis ar dažādiem mākslīgi radītiem šķēršļiem, kā, piemēram, tramplīni, baļķi, akmeņi, riepas un vēl citi sarežģīti elementi, kas sportistiem zināmā laikā precīzi ir jāpārvar, lai spētu kvalificēties finālbraucieniem.

Sacensību rezultāti pieejami šeit.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Motosporta federācijas preses sekretāre
Luīze Vīksna

 

Foto: Agris Logins


© www.sigulda.lv


Pasākumi