×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 16. maijs
Šodien sveicam: Edvīns, Edijs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-12
Siguldas novads – ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā

Otrdien, 12. decembrī, svinīgā atmosfērā notika konkursa “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2023” apbalvošanas ceremonija, kurā Siguldas novads saņēma Ģimenei draudzīgākās pašvaldības titulu Latvijā un naudas balvu 30 tūkstošu eiro apmērā ģimenei draudzīgu iniciatīvu turpmākai attīstībai un veicināšanai.

Saņemot balvu, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa norādīja: “Mēs esam to pelnījuši! Ģimene ir Siguldas novada pamats, kuru mēs ar sasniegtajiem atbalsta veidiem varam stiprināt vēl vairāk. Paldies mūsu ģimenēm par uzticēšanos un atbalstu! Šādi brīži tikai apstiprina – kopā mēs esam spēcīga kopiena. Šis tituls liks mums augt kopā.”

Konkursa vērtēšanā iesaistījās iedzīvotāji un vērtēšanas komisija, kuru novembrī uzņēmām klātienes vizītē, lai tā vērtētu līdz šim paveikto, kā arī uzzinātu nākotnes plānus novada iedzīvotāju un ģimeņu labbūtības veicināšanai. Komisija visvairāk novērtējusi sniegtās līdzdalības iespējas, ko aktīvi izmanto dažādas iedzīvotāju grupas, un daudzveidīgās aktivitātes un atbalsta iespējas, ko novadnieki var saņemt ne tikai pilsētā, bet arī novada reģionos.

Izsakām pateicību ikvienam, kurš novērtē pašvaldības darbu, sniegtos pakalpojumus un atbalsta programmu. Pateicamies arī par ierosinājumiem un norādēm, ko nepieciešams uzlabot, lai Siguldas novads kļūtu par vēl labāku vietu ģimenēm!

Vērtēšanas komisijā bija pārstāvji no Sabiedrības integrācijas fonda, Latvijas Pašvaldību savienības, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Labklājības ministrijas, Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas, Valsts kancelejas, Pārresoru koordinācijas departamenta, Latvijas Daudzbērnu ģimeņu apvienības un nodibinājuma “Fonds Mammām un Tētiem”.

Konkurss notiek jau sesto gadu. Pērn Siguldas novada pašvaldība ieguva titulu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Rīgas plānošanas reģionā” un naudas balvu 20 tūkstošu eiro apmērā. Ņemot vērā iedzīvotāju balsojumu, šis finansējums izlietots, lai izveidotu aktīvās atpūtas zonu bērniem dabas takā Mālpilī.


© www.sigulda.lv


Pasākumi