×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-13
Siguldā izskanējis “Klusais koncerts”

“Kur nokļūst mirkļi, kurus mēs neatceramies?” – par to  10. decembra vakarā “Klusajā koncertā”  aizdomājāmies kopā ar šo vārdu autori dzejnieci Ingu Pizāni, kā arī mūziķiem Aigaru Raumani, Līgu Griķi un Uģi Upenieku, un kopā pavadījām mierīgu, radošu, meditatīvu, kamerisku vakaru mājīgajās un radošajās Siguldas alus darītavas “Kussh” telpās. Mūziku pavadīja dzeja, dzeju pavadīja diapozitīvu attēli.

Programmā šoreiz skanēja tikai latviešu autoru darbi – Anna Veismane, Madara Pētersone, Uģis Prauliņš, Georgs Pelēcis, Renāts Cvečkovskis, Lauris Gatis Žarinovs un arī klasiķis Emīls Dārziņš, kurš Siguldā nereti viesojies pie sava drauga Alfrēda Kalniņa.

 Par burvīgo vizuālo noskaņu un gaismu dizainu rūpējās Jurģis Ozols.

 Projekts tapis ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu, kā arī ar Valsts Kultūrkapitāla atbalstu koncerta satura radīšanai.

 

Informāciju sagatavoja:
Madara Pētersone


© www.sigulda.lv


Pasākumi