×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-13
Siguldas novada Mamanet komandai “Ledenes” debija Latvijas čempionātā

Aizvadītās nedēļas nogalē Valmierā norisinājās sezonas lielākais notikums – Latvijas čempionāts tautas sporta spēlē Mamanet, kuru organizēja Latvijas Tautas sporta asociācija. Par medaļām cīnījās 35 komandas no visas Latvijas, kopumā vairāk nekā 300 dalībnieces.

Čempionātā Siguldas novadu pārstāvēja Mamanet komanda “Ledenes” – Madara Duļevska, Ina Masule, Signe Kacēna, Zane Zaļaiskalna, Mairita Bičkovska, Helēna Gleglu, Gunita Zariņa Ieva Andersone, Ieva Krūmiņa un Krista Freimane.


Latvijas čempionātā aizvadītas sīvas cīņas, skaistas un aizraujošas spēles. Mājās atvesta pieredze, pozitīvas emocijas un pārliecība par saviem spēkiem. Mamanet komanda “Ledenes” ir gandarīta par īsā laikā paveikto, jo savu pirmo treniņu komanda aizvadīja vien šā gada aprīlī. Regulāri tiek rīkoti atvērtie treniņi, sadraudzības spēles ar citām Mamanet komandām, pārstāvēta komanda un Siguldas novads dažādos Mamanet turnīros un sacensībās.


Mamanet ir komandu tautas sporta veids, kas balstīts uz volejbola noteikumiem, ar nelielām izmaiņām – bumbu drīkst tikai ķert un mest. Viens no galvenajiem Mamanet mērķiem ir iesaistīt sievietes, kuras nav nodarbojušās ar sportu vai pašlaik ar to nodarbojas retāk. Spēles devīze ir “katra mamma var”, un galvenā spēles mērķauditorija ir jebkura vecuma mammas un sievietes vecumā no 30 gadiem, veicinot aktīva un veselīga dzīvesveida attīstību.


Mamanet komanda “Ledenes” aicina pievienoties komandai jaunas dalībnieces. Treniņi notiek katru otrdienu un ceturtdienu Inčukalna Sporta kompleksā no plkst. 18.30 līdz 20.00. Plašāka informācija par treniņiem pieejama vietējās Mamanet komandas Facebook lapā, kā arī, zvanot uz tālruņa numuru 28836543 (Gunita), 26542111 (Ieva) vai rakstot uz e-pasta adresi. ledenes.mamanet@inbox.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi