×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-18
Inčukalnā norisinājies “Nemo izaicinājuma kauss”

10. decembrī Inčukalna peldbaseinā notika “NEMO izaicinājuma kausa” II. posms, kurš pulcēja vairāk nekā 250 bērnus un jauniešus, kurus apvieno mīlestība pret peldēšanu. “NEMO izaicinājuma kausa” mērķis ir dot iespēju visiem sacensties dažādās vecuma grupās, dažādos peldēšanas stilos. Kopā tiks organizēti 6 posmi un ar balvām tiks apbalvoti tie bērni, kuri būs ieguvuši vairāk medaļu.

II. posmā piedalījās tādi klubi kā “BJAC Gauja”, “Daugavpils SS”, “PK Ogre”, “Ķekavas novada SS”, “SK Delfīns”, “Ādažu BJSS”, “Salaspils Swim Team”, “Olaines SC”, “Swimbaltic”, “Siguldas SS” un “Ulbrokas SK”.

Paldies Siguldas novada domei un Inčukalna sporta centram par uzņemšanu peldbaseinā.

Paldies visu sporta klubu treneriem par klātesamību. Jūsu atbalsts audzēkņiem, piedaloties sacensībās, ir neatsverami svarīgs.

Paldies Latvijas Peldēšanas federācijai par atbalstu un izaicinājuma kausa tiesāšanu – saņēmām daudz atsauksmju, ka jūsu klātbūtne būtiski ietekmē ticamību rezultātiem un tam, cik godīgi norit sacensību gaita. Mūsu sadarbība ir patiesi veiksmīga.

Paldies visiem bērniem un jauniešiem par dalību. Mēs zinām, ka tas ir svarīgi priekš jums.

Paldies arī fotogrāfam Marekam Gaļinovskim. Tiekamies jau nākošajā posmā 2024. gada februārī.

Informāciju sagatavoja:
“SK GAUJA” valdes loceklis
Dmitrijs Tončinskis


© www.sigulda.lv


Pasākumi