×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-18
Noslēgusies akcija “Otrreiz modē”

Novembrī SIA “ZAAO” (turpmāk – ZAAO) savā darbības reģionā kopā ar sadarbības partneriem SIA “3R”, AS “AJ Power Recycling” un PURENN organizēja lietotu apavu, apģērbu un mājas tekstila akciju “Otrreiz modē”. Tās laikā  tikai ZAAO EKO laukumos kopumā nodoti 75,8 kubikmetri jeb 9,7 tonnas tekstila. Akcijas dalībnieki piedalījās arī vērtīgu balvu izlozē.

Akcijas “Otrreiz modē” mērķis ir akcentēt, ka tekstila, apavu ilgtspēja ir gan kvalitatīvu lietu iegāde, gan to neizmešana, bet nodošana tālākai lietošanai, ja pašam palikusi neaktuāla, kā arī, lai  parādītu, ka lietu otrreizēja nodošana, videi draudzīga rīcība ir ērta un viegla.

Akcijas laikā tika aizpildīti 724 pieteikumi. Starp visiem akcijas dalībniekiem tika veikta izloze, viena no veiksminiecēm ir Siguldas novada iedzīvotāja. Balvu – Brabantia veļas žāvēšanas statīvu HangOn 25m – savā īpašumā ieguva Gunta Zemitāne, kas akcijā “Otrreiz modē” piedalījās Raganas EKO laukumā.

Derīgus apavus, apģērbu un mājas tekstilu EKO laukumos un tekstila konteineros, kas izvietoti pilsētvidē, var nodot bez maksas arī ikdienā. Apģērbam, apaviem un mājas tekstilam ir jābūt tīram, sausam, bez bojājumiem, drīkst būt nedaudz atiruši pa vīli, bet ar stingru auduma struktūru. Derīgi ir visa veida apģērbi (krekli, bikses, jakas, mēteļi, šalles, cimdi, cepures u.tml. gan vilnas, kokvilnas, sintētikas, ādas, mākslīgās ādas), dvieļi, aizkari, paklāji, kas nepārsniedz 1,5*2 metru izmēru, jostas, somas, gultas veļa, pārklāji, spilveni un segas, apavu pāris, jebkādi gumijas un ziemas sporta apavi, vizuāli vēl nēsājami – valkājami, lietojami. EKO laukumu darba laiki pieejami tīmekļa vietnē www.zaao.lv sadaļā EKO laukumi.


© www.sigulda.lv


Pasākumi